Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Retourneren & Leveren

Retourneren

Bestellingen kunnen geroutineerd worden binnen de 14 dagen na ontvangst én in originele staat.

Bestellingen die gesigneerd werden kunnen onmogelijk geretourneerd/teruggenomen worden.

Retourneren kan door een mailtje te sturen naar kim.calomme@telenet.be met melding van afzien van bestelling. Het terugzenden van je bestelling is op kosten van de koper en dient binnen de 14 dagen na melding verzonden te worden met Bpost. Na melding van afzien van bestelling krijg je van Mama’s in verbinding een verzendlabel toegestuurd. De kostprijs van een zending komt ongeveer op €6 en zal van de terugbetaling afgehouden worden. Terugbetalingen zijn exclusief de originele verzendkosten.

Mocht het product beschadigd of de verpakking beschadigd zijn, dan zal deze waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


Levertijd & verzendkosten

Mama’s in verbinding doet haar best de bestellingen telkens zo spoedig mogelijk af te werken en te verzenden & leveren. Het kan, door allerlei omstandigheden, echter dat bestellingen even op zich laten wachten. Mama’s in verbinding verzendt niet elke dag. Heb je echter een dringende bestelling, neem dan even contact op met kim.calomme@telenet.be


Liever afhalen? Dat kan natuurlijk ook, en dat is zelfs gratis. Je kan die optie aanduiden bij het afrekenen op de webshop, en dan ligt je pakje klaar bij ons in Mortsel.